0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Liquid Latex Fashions - Натурална боя за лице без амоняк за деца и възрастни, е идеално за произведения на изкуството, партита, училищни спектакли, косплеев и концерти, неонов?

Liquid Latex Fashions - Натурална боя за лице без амоняк за деца и възрастни, е идеално за произведения на изкуството, партита,

BGN 3.33
Налично

Наличност

✅ Лесно нанасяне и премахване : Тази боя за създаване на костюми лесно се нанася и освен това бързо се отстранява!Ти просто трябва да го свали с кожата или изплакнете обилно с топла вода ✅ Перфектният аксесоар за партита : Тази боя за тяло за cosplay - перфектният аксесоар, който ще даде жар следващото парти, на празник, фотосесия или ночному изхода.Както за любителите, така и за професионалисти. ✅ Подходящ за множество случаи : Боя за cosplay възрастни са от първостепенно значение за създаване на общ костюм.Използвайте го за драма, училищни спектакли, косплеев, переодеваний, карнавали и много други!За нанасяне на грим на лицето или на цялото тяло!. ✅ Е безопасна за кожата : Нашата боя за боди-арт издържал теста и няма да доведе до повреди или реакции, дори и за чувствителна кожа.Можете да нанесете я на лицето, ръцете или тялото. ✅ Раскрасьте си лицето и тялото : нека партито започне!Много лесно и безопасно за употреба!Независимо дали вашето произведение на изкуството, все ще гледат на него!Бъдете изумени от тези изискани магически цветови ефекти, които можете да създадете в тялото си. ✅ Лесно нанасяне и премахване : Тази боя за създаване на костюми лесно се нанася и освен това бързо се отстранява!Ти просто трябва да го свали с кожата или изплакнете обилно с топла вода. ✅ Перфектният аксесоар за партита : Тази боя за тяло за cosplay - перфектният аксесоар, който ще даде жар следващото парти, на празник, фотосесия или ночному изхода.Както за любителите, така и за професионалисти. ✅ Подходящ за множество случаи : Боя за cosplay възрастни са от първостепенно значение за създаване на общ костюм.Използвайте го за драма, училищни спектакли, косплеев, переодеваний, карнавали и много други!За нанасяне на грим на лицето или на цялото тяло!. ✅ Е безопасна за кожата : Нашата боя за боди-арт издържал теста и няма да доведе до повреди или реакции, дори и за чувствителна кожа.

Основни характеристики

Избор на клиенти