0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Улично осветително ALVIME, Външната лампа с Цокъл E26, Външни Стенни осветителни Тела за дома, изработени от Закалено Прозрачно стъкло, Водоустойчиви осветителни Тела ?

Улично осветително ALVIME, Външната лампа с Цокъл E26, Външни Стенни осветителни Тела за дома, изработени от Закалено Прозрачно

BGN 39.50
Налично

Наличност

【Външен лампа】Чист и прост дизайн на улицата стенни свещника ALVIME е прецизионно отлитую под натиска на рамката, осигуряваща отлично осветление от всички страни 【Външно осветление за дома】 Великолепна украса от антични бронзови е устойчива на атмосферни влияния, подходящ за използване на закрито, така и на улицата, напълно подходящи за терен с дъжд и сняг. 【Външни стенни лампи】 Конструкция с отворено дъно осигурява лесен достъп за смяна на лампата.За този уличен фенер стенен изисква лампа с цокъл E26 капацитет от 1 до 60 W (лампа В комплекта не са включени). 【Външен лампа】 Инструкции за инсталиране и инсталация на оборудване са включени.Идеално за всеки фоайе, спалня, антре, веранда или тераса. 【ALVIME LIGHTING】 Нашата 1-годишна гаранция гарантира вашето пълно удовлетворение, включително и нашата професионална услуга за поддръжка на клиенти. 【Външен лампа】Чист и прост дизайн на улицата стенни свещника ALVIME е прецизионно отлитую под натиска на рамката, осигуряваща отлично осветление от всички страни. 【Външен лампа】Чист и прост дизайн на улицата стенни свещника ALVIME е прецизионно отлитую под натиска на рамката, осигуряваща отлично осветление от всички страни.

Основни характеристики

Избор на клиенти