0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Комплект филтри за обектив с висока разделителна способност FUJIFILM X-T5 (55 мм) (с многослойно покритие и многопоточностью)

Комплект филтри за обектив с висока разделителна способност FUJIFILM X-T5 (55 мм) (с многослойно покритие и многопоточностью)

BGN 3.00
Налично

Наличност

Филтър за UV (ултравиолетови) Мараня (1 A) за защита от прах, мръсотия, надраскване, пръстови отпечатъци и ултравиолетовите лъчи на слънцетоКръгъл поляризационен филтър.Използва се за увеличаване на наситеността на цветовете, например, за затъмняване на синьо небе, за да се открои бели облаци.Филтър FL-D (флуоресцентно осветление), за стрелба на закрито, при флуоресцентни лампи.Този филтър премахва зеленикав оттенък, отделяна от флуоресцентным осветление.Компактен защитен калъф за носене за транспортиране и съхранение на вашия набор от филтри. гаранция 10 години.Филтър за UV (ултравиолетови) Мараня (1 A) за защита от прах, мръсотия, надраскване, пръстови отпечатъци и ултравиолетовите лъчи на слънцето.Кръгъл поляризационен филтър.Използва се за увеличаване на наситеността на цветовете, например, за затъмняване на синьо небе, за да се открои бели облаци.Филтър FL-D (флуоресцентно осветление), за стрелба на закрито, при флуоресцентни лампи.Този филтър премахва зеленикав оттенък, отделяна от флуоресцентным осветление.Компактен защитен калъф за носене за транспортиране и съхранение на вашия набор от филтри. гаранция 10 години.Този продукт включва в себе си : 1. UV филтър за обектив 2. Кръгъл поляризационен филтър 3. Флуоресцентно филтър 4. Филтърен калъф 5. Кърпа за директен почистване от микрофибър Сз.Филтри за обектива - е по-прозрачни парченца стъкло, които пред обектива на камерата, за да промените или регулиране на светлината инцидент в камерата, и, което е по-важно, за защита на обектива на камерата.Филтри на обектива подобряват качеството на снимките, предоставяйки на фотографите контрол над осветление и им дава възможност да се подчертае, функциите на сцени, които те считат за най-важни.

Основни характеристики

Избор на клиенти