0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Toyvian/Бебешки Кърпи, Бебешки Кърпи с качулка хавлиена Кърпа от Коралов Влакна, Качествено Кърпи за баня, Мека Впитывающее Быстросохнущее Кърпа за Момичета, Жени, Спо?

Toyvian/Бебешки Кърпи, Бебешки Кърпи с качулка хавлиена Кърпа от Коралов Влакна, Качествено Кърпи за баня, Мека Впитывающее Быстросохнущее

BGN 2.33
Налично

Наличност

Градините или коралово влакна, коралов Руно, микрофибърТова кърпи за баня с качулка и не ще даде на вашето бебе да замръзне по време на сушене.Изработен от висококачествен коралов руно, приятен за кожата и е удобно в чорап.Изящна изработка, тънки и гладки шевове, не е толкова лесно отваливаются, можете да ги перат и са трайни.Прекрасен дизайн с анимационни модел го прави по-привлекателни за децата. елегантен, дишаща и има добра водопоглощающей способност, той бързо поглъща вода и деца.Градините или коралово влакна, коралов Руно, микрофибър.Това кърпи за баня с качулка и не ще даде на вашето бебе да замръзне по време на сушене.Изработен от висококачествен коралов руно, приятен за кожата и е удобно в чорап.Изящна изработка, тънки и гладки шевове, не е толкова лесно отваливаются, можете да ги перат и са трайни.Прекрасен дизайн с анимационни модел го прави по-привлекателни за децата. елегантен, дишаща и има добра водопоглощающей способност, той бързо поглъща вода и деца.Характеристика - Материал : корал руно - Размер : 90. 50 см Опаковка, включва : 1 х кърпи за баня.

Основни характеристики

Избор на клиенти