0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Аксесоари DOITOOL 2 Комплекта Декоративни Сандъка Подарък Бижута Заключване и Панти Комплект Защитни елементи за Дърво Ретро Винтове направи си сам за своята практик?

Аксесоари DOITOOL 2 Комплекта Декоративни Сандъка Подарък Бижута Заключване и Панти Комплект Защитни елементи за Дърво Ретро Винтове

BGN 1.67
Налично

Наличност

месингБолт за кутията за съхранение в сундуке - Изработени от трайни латунного материал, тези ретро-кутии за бижута придават на кутията си по-текстурный вид.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА КУТИИ - ретро дизайн, бронзов цвят, изглеждат по-специално, практични и лесни за инсталиране.ЗАКОПЧАЛКАТА-ЗАМЪК ковчежета за бижута - С помощта на този комплект аксесоари можете не само да обнови антични ковчег в дома си, но и себе си създам много красива кутия за подарък на този, когото обичате.ДЕКОРАТИВНА капаче, ковчежета за бижута - Изработена от месинг, с винтажным модел, идеални за украса на кутии за бижута и лесен за инсталиране.Декоративна капаче за дървена кутия-Може да се монтира на винтажную една дървена кутия, кутия за бижута, подарък кутия, кутия за вино, кутия за сувенири, кутия за инструменти, дървени мебели, плъзгащо се чекмедже, шкаф, сандъци. Пратката включва 4 х ключалката 8 х вериги 16 х ъглови факт 42 х винтове Характеристики - Размер : 5,50 X5,50 X3,00 см / 2,16 X2,16 X1,18 инча Мебели за дома закопчалката-замък. - С помощта на този комплект аксесоари можете не само да обнови антични ковчег в дома си, но и себе си създам много красива кутия за подарък за любимия човек. - Старата бронзова капаче, мини размер, предназначени за ремонт на кутии за бижута, кутии в килера, и направата на кутия за съхранение и други декоративни линии, за дървообработващи проекти. - Материал : Месинг Дървени Вино, кутии с шут. -Изработени от здрава латунного материал, тези ретро-кутии за бижута придават на вашата ковчега по-текстурный вид. - реколта дървена ковчег, в ковчег за бижута, подарък кутия, кутия за вино, комплект инструменти, багажник, сервант, античен готов шкаф, кутия за съхранение, можете също да използвате това, за производството на кутии за бижута със собствените си ръце с ключалка от пури в ограничени бройки на дървени кутии.

Основни характеристики

Избор на клиенти