0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
FRCOLOR 2 бр. Превръзка на главата, Шапка за Душ, Женски Къпане, Къдрава за Превръзки, Хлъзгав от Сън, Дамски Спа Шапка, Шапка за Миене, Достатъчно Плитки за Сън, Нощни Шап?

FRCOLOR 2 бр. Превръзка на главата, Шапка за Душ, Женски Къпане, Къдрава за Превръзки, Хлъзгав от Сън, Дамски Спа Шапка, Шапка за

BGN 0.67
Налично

Наличност

САТЕН ШАПЧИЦА за баня - Шапка за боядисване на коса, изработена от атласного материал, удобна, безопасна и с дълъг срок на службаПРИКЛЮЧИ и за КОСАТА - Подходящ за коса, всякаква дължина и дебелина.Идеален за сън или за носене на дома.ШАПЧИЦА-ОБВИВКА за КОСА - Подходящ за използване по време на сън.Защити вашата нежна прическа от безпокойство през нощта.ШАПКА с КОСАТА си - подаръци за момичета и жени за рожден ден, Коледа и т., дайте им своята любов и грижи.ШАПКА с начесом - когато се вземе душ, ефективно предпазват косата от намокания. САТЕН шапчица за БАНЯ - Шапка за боядисване на коса от атласного материал, удобна, безопасна и с дълъг срок на служба.ПРИКЛЮЧИ и за КОСАТА - Подходящ за коса, всякаква дължина и дебелина.Идеален за сън или за носене на дома.ШАПЧИЦА-ОБВИВКА за КОСА - Подходящ за използване по време на сън.Защити вашата нежна прическа от безпокойство през нощта.ШАПКА с КОСАТА си - подаръци за момичета и жени за рожден ден, Коледа и т., дайте им своята любов и грижи.НАЧЕСАННЫЕ ШАПКИ - когато се вземе душ, ефективно предпазват косата от намокания.Пратката включва 2 x приставка за душа-Когато се вземе душ, спа шапка за душ ефективно предпазва косата от намокания. -Материал : Сатен дюза за душа - В душата, се използва сложна технология, шивашки.Тя е еластична и осигурява нейната устойчивост, обматывая косата шапочкой. -Размер : 30,00 X27,00 X0,50 см / 11,79 X10,61 X0,20 инча, капор за сън.

Основни характеристики

Избор на клиенти