0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Разтегателен диван Opoiar Futon, Модерен разтегателен диван, Futon с ефект на паметта, Разтегателен диван, Компактен диван 71 x 33 x 32, Легло-futon Loveseat, Футоны от дишащ лен, Диван ?

Разтегателен диван Opoiar Futon, Модерен разтегателен диван, Futon с ефект на паметта, Разтегателен диван, Компактен диван 71 x

BGN 110.50
Налично

Наличност

Основана през 1998 г, Opoiar - това е компания, фокусирана върху подобряване на качеството на живот у дома, нашата вяра се състои в това, да позволят на клиентите да не изпитват стрес у дома, да се отпуснете и да се насладите на нашите продукти.Нашите продукти включват дивани-легла, матраци с пружини кутия ефект на паметта, тънки възглавници и много други.Нашата верига за доставки обхваща целия свят : САЩ, Тайланд, Китай и т. Ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и перфектно обслужване. 【Материали премиум-клас】 По-дебели възглавници са пълни с висококачествена пяна за допълнителен комфорт, а в ленена торбичка притежава отлична пропускливост на въздуха, поддържане на разтегателен свеж и сух, при това лесни за почистване, достатъчно избършете с кърпа. 【Добра носеща способност на】 Рамката е изработена от висококачествена дървесина и метални крачета правят рамка е много устойчиви и трайни, което му позволява да издържат на тегло до 600 килограма, подходящ за 2-3 души, него не е лесно да се деформира, което позволява ви с удоволствие прекарват времето си на дивана. 【Многофункционален диван】 С висококачествена механична конструкция и има 3 височини, които могат лесно да се регулират.Разтегателен, дълбоко кресло и легло може да се регулира сам, и облегалки от двете страни и може свободно да се регулира в съответствие с различни битови нужди.

Основни характеристики

Избор на клиенти