0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Монтаж на Чифт стойки за високоговорители Dream, Стойки за стойки за колони с регулируема височина не повече от 40 инча, Прибиращ слушалка в солидна база, обемът на все?

Монтаж на Чифт стойки за високоговорители Dream, Стойки за стойки за колони с регулируема височина не повече от 40 инча, Прибиращ

BGN 2.00
Налично

Наличност

【РЕГУЛИРАНЕ на ВИСОЧИНАТА на】 - Подвижни тръба се регулира до 40 инча за оптимална акустикаТези стойки за високоговорители, за съраунд звук, идеален за вашата система за домашно забавление /театър. 【СТАБИЛНОСТ и сигурност】 - Поставка за високоговорители от чугун, осигуряват дълготрайност и стабилност, за да издържат на тегло до 11 кг / 5 кг на поставка от черна стомана.Подова конструкция с масивна основа с триъгълна форма повишава устойчивостта на динамиката, осигуряване на баланс въпроси и сигурност. 【СЪВМЕСТИМОСТ】- За различни колони на разположение няколко варианта на закрепване : конструкция за закрепване с регулируема височина за вертикални дупки /замочной кладенци, къса каишка за хоризонтални дупки и през цялата титуляр за дървени колони без дупки.Моля, проверете местоположението на дупки за тонколони, преди да купите. Забележка : Метрични винтове, доставят със стойка, не са подходящи за Samsung HW-Q90 R. 【СЪЗДАЙТЕ ЧИСТ и организиран от външния вид на】 - Вграден отвор за кабел (0,2 "W x 0,3"В) за скриване на кабели високоговорители с погледа за прецизно външния вид и да се избегне бъркотията.Кабелни превръзки са включени в комплекта, за да помогне да проправи кабел около тръбата влакчета. 【Обслужване на КЛИЕНТИ В САЩ】 - Нашият екип е винаги онлайн, за да се осигури предварителна продажба и послепродажную подкрепа, както и консултантски услуги за използване и инсталиране на продукта.

Основни характеристики

Избор на клиенти