0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
PETCEE Първият Ден на Майката Рамки за мама и Бебе Дърво Мама и аз на 1-ия Ден на Майката Рамки за снимки за Новите майки Бъдещата майка на Новороденото Нови Родители Мо?

PETCEE Първият Ден на Майката Рамки за мама и Бебе Дърво Мама и аз на 1-ия Ден на Майката Рамки за снимки за Новите майки Бъдещата

BGN 3.33
Налично

Наличност

❤️【Рамки за снимки в първия ден на майката】 : Рамка за снимки "Мама и аз" на 1-ия ден на майката с надпис "Мама и аз" в първия ден на майката, отличен подарък за мама от баба си-в-закон, съпруг, за да кажа на майка ми, колко много я обичаш и благодарение на нея ❤️【Размер】 : Фоторамка за първия ден на майката размер на около 6 "x 8", отговаря приблизително на снимки с размер 4 "x 6". ❤️【Дървена рамка за снимки】 : Рамка за снимки "1-ия ден на майката" е изработена от дърво и има сгъваем триножник на задния панел, който лесно се инсталира на плота постоянно. ❤️ 【Лесна употреба】 : На задната част има 4 гъвкави ротационни мъжец, които позволяват лесно да поставите или извадите снимка. ❤️【Най-добрите подаръци за майки и красива украса за дома】 : най-Добрите подаръци за деня на майката, за млади майки, бъдещи майки, новородени, бебета и нови родители.Страхотна домашна рамка за снимки за десктоп тапети в спалнята и интериор на детската стая.PETCEE Първият Ден на майката Рамки за мама и бебе Дърво Мама и аз на 1-ия Ден на Майката Рамки за снимки за Новите майки Нова майка за новородени Нови родители Момче Момиче Детски Интериор.

Основни характеристики

Избор на клиенти