0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Стилус Tek Styz Premium е Съвместим с вашето устройство Micromax Платно на Doodle 4 с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 Pack! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Premium е Съвместим с вашето устройство Micromax Платно на Doodle 4 с потребителски интерфейс за сензорен екран

BGN 11.10
Налично

Наличност

Професионален дизайн, който е съвместим с вашето устройство Micromax Платно на Doodle 4, повишава дълголетието и точността на върха!Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.В комплекта са включени 3 стилус дължина 4 инча избрания от вас цвят.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА версия! *.Професионално разработен и е съвместим с вашето устройство Micromax Платно на Doodle 4 съвет увеличава трайност и точност!.Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.В комплекта са включени 3 стилус дължина 4 инча избрания от вас цвят.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НОВАТА ВЕРСИЯ!*. ☝Стилус ПРЕМИУМ-клас, който е съвместим с потребителски капацитивна писалка Micromax Платно на Doodle 4 3 бр. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный съвет на екрана, перфектен за рисуване, писане и т., Ние обновихме съвет и стилус, на върха вече не на Разстояние, а стилус повече не поцарапает екран. ✅Технически характеристики : ● няма палци, защото тази писалка има най-добрата точка за контакт, от върха, който е съвместим с вашия пръст, което осигурява по-добра точност на фокусиране при малки касаниях, като при натискане на клавиши на конзолата.● Споделете ги, съвместими с вашите приятели - вземи писалката, на разумна цена, вместо на скъпи молив Samsung Молив.Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството.

Основни характеристики

Избор на клиенти