0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
През цялата Фон за детската душа с пеперуда Yeele 7,5x7,5 метра, Малка Пеперуда в пътя, Лилави и Розови Цветя Златни Петна, на Фона на снимки на Принцеса, Декорация на Парт?

През цялата Фон за детската душа с пеперуда Yeele 7,5x7,5 метра, Малка Пеперуда в пътя, Лилави и Розови Цветя Златни Петна, на Фона

BGN 2.33
Налично

Наличност

【Осъществяване】 : Само 1 бр кръгла фон, поставка или скоби в комплекта не са включени.Моля, изберете подходящ размер в зависимост от големината на кръгла поставка. 【Материал】 : 100% полиестерен плат, който е по-дебел и малко по-твърда винил, не е лесно да се колебае, здрава и без мирис, се използва, неотражающая и непрозрачна, изчезва в колата, устойчиви на избледняване. 【HD PATTERN】 : Нашата кръгла фон с помощта на дигитален печат с висока резолюция, която прави картината по-подробно ориентирани и ярък.Изображението не е блясък и е устойчив на избледняване. 【Лесна инсталация】 : Кръгла фон има ластични въжета отзад, което улеснява неговото подвешивание на поставка.Еластичността може да се регулира в зависимост от влакчета, той остава плътно и предпазва от подхлъзване. 【Универсален】 : Подходящ за украса за рожден ден в душата на новороденото бебе, личен портрет изделия и семейни групови снимки.Може да се използва и за студио, павилионите, партита, както и за търговска употреба на сватбени и делови цели, за запис на видео.Настройка приета : Ние сме компания, приемаме поръчка на осъществяване на поръчка, в съответствие с вашата заявка!Просто изпратете ни имейл със снимката си и на нейния размер. На вашето внимание : обикновено изготвяне на индивидуални поръчки отнема 1-3 дни, а на доставка - 2 седмици.Характеристики : Материал : Полиестер плат. Тип : с компютърна печат.Тип размер : 5 х 5 метра = 1,5 метра в диаметър 6 х 6 метра = 1,8 метра в диаметър 6,5x6,5 фута = 2 метра в диаметър 7x7ft = 2,2 метра в диаметър 7,5x7,5 фута = 2,3 метра в диаметър Опаковка : 1x през цялата фон.Поставка или скоби в комплекта не са включени Подходящ за : Този кръг фон е идеален за различни тематични рождени дни, декори за душата на детето, булчински душ, светски събития, на подпори, за фотосесия.

Основни характеристики

Избор на клиенти