0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Колибри Комплект за бродиране с Мъниста Птица Комплекти за Гоблени с Остри Ръбове, Бродирани с Мъниста, Бродерия на кръстат бод, Модел Направи си сам Стенен 3D Пърл,..

Колибри Комплект за бродиране с Мъниста Птица Комплекти за Гоблени с Остри Ръбове, Бродирани с Мъниста, Бродерия на кръстат бод,

BGN 3.00
Налично

Наличност

Що се отнася до разликата между печата и действителния цвят мънистаЦвят плат с принтом не винаги съвпада с цвета на най-мъниста.Цвят на тъкан удобно да се прави разлика в контраст дизайн.Това бродирани по отношение на тъкан.Сериен номер # : съответства на цифра пореден номер на линейна платка.Символ, знак, съответстващ на областта, подлежащи на бродерия върху плат за бродиране.Ред код мъниста Preciosa : представлява код от всеки цвят мъниста.Пакети с мъниста са отпечатани върху опаковката на номера, които отговарят на определен знак в схемата. Половинный бод кръст бод е прост диагонал бод и се извършва хоризонтални редове. Проденьте конец в игла и направете възел. Като се започне от задната страна на тъкани, прекарайте иглата нагоре през дупката, насочени в лявата долната точка, по посока към предната част.Вземете бусинку подходящ цвят и сложете я на иглата. Проденьте игла в дупката.Направете диагонал бод от мястото, където сте започнали, до точката в горния десен ъгъл, всъщност като половината шия кръстат бод. Действайте по същия начин, докато не стигнат до края на спиралата.На обратната страна на проденьте иглата под завършени шевове, за да закачите мъниста и направете възел. Затегнете първо най-новите и единични мъниста двойно бод.Всички шевове трябва да бъдат изпълнени в една и съща посока. Размер : 7,6 "x 9,2" (19 × 23 см);.Брой цветове : 8;.

Основни характеристики

Избор на клиенти