0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Коледни Щампи За Рязане на Метал, Шаблони за Релеф Бантиком-Камбана за Производство на пощенски Картички, Фото албум за Scrapbooking, Декоративни Хартиени Картички С Рел?

Коледни Щампи За Рязане на Метал, Шаблони за Релеф Бантиком-Камбана за Производство на пощенски Картички, Фото албум за Scrapbooking,

BGN 0.33
Налично

Наличност

? Уникален писане : използвайте тези печати, за да направите уникална форма на коледните колокольчикаПридайте на вашата пощенска картичка хартия или специална форма.Те също са много подходящи за направата на шаблон, ще добави няколко приятни елементи към вашите поделкам от хартия.Направете работата си ръчно изработени от по-креативни. ? Качество : режещи глави са изработени от въглеродна стомана, която е различна якост и лек, неговото не е лесно да се огъват, да се деформира или се прекъсне, а гладката повърхност прави режещи глави удобни при използване, те не поцарапают кожата. ? Занаяти : Коледни декоративни щанцоване, подходящи за изграждане на броя на желаните фигури върху един лист хартия, пощенска картичка, метал, фолио, пластмаса и фолио за шаблони, и можете да получите няколко елегантни десени за декорация на вашите коледни подаръци, фотоалбум, scrapbooking, и така нататък. ? Лесна употреба : можете да използвате шаблони за релеф от въглеродна стомана за производство на различни видове изящни занаяти и можете да colorize тези занаяти в приятен цвят, много проста операция, което ви спестява много време и енергия. ? Широк спектър от приложения : шаблони шаблон за релеф може да се прилага в различни случаи, като коледни партита, които могат да бъдат добри аксесоари за занаяти, подаръци ръчна изработка, украса, картички и т.; Можете да използвате вашето въображение и креативност, за пълноценно използване на този шаблон, за да завърши красива работа. ? Уникален писане : използвайте тези печати, за да направите уникална форма на коледните колокольчика.Придайте на вашата пощенска картичка хартия или специална форма.Те също са много подходящи за направата на шаблон, ще добави няколко приятни елементи към вашите поделкам от хартия.Направете работата си ръчно изработени от по-креативни. ? Качество : режещи глави са изработени от въглеродна стомана, която е различна якост и лек, неговото не е лесно да се огъват, да се деформира или се прекъсне, а гладката повърхност прави режещи глави удобни при използване, те не поцарапают кожата. ? Занаяти : Коледни декоративни щанцоване, подходящи за изграждане на броя на желаните фигури върху един лист хартия, пощенска картичка, метал, фолио, пластмаса и фолио за шаблони, и можете да получите няколко елегантни десени за декорация на вашите коледни подаръци, фотоалбум, scrapbooking, и така нататък.

Основни характеристики

Избор на клиенти