0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Калъф GISEO за PS VR2, Пътен Защитен калъф с защитен капак на обектива за слушалки PSVR 2 и сензорни контролери, Преносим чанта-калъф за PlayStation VR2 (черен)

Калъф GISEO за PS VR2, Пътен Защитен калъф с защитен капак на обектива за слушалки PSVR 2 и сензорни контролери, Преносим чанта-калъф

BGN 3.00
Налично

Наличност

【Пътен калъф за PSVR2】 Органайзер за съхранение подходящ за слушалки Play Station VR2, контролер и други аксесоариДизайн каишка за носене на ръка е удобен за използване на открито. 【Мултиплен защита】 Двойна конструкция с цип гарантира, че аксесоарите не отпадат.Камерата може да издържа на случайно падане и да запази своята овална форма, защитава VR-слушалките от удари, падания.А също така и за защита от прах и надраскване при съхранение. 【Защита на обектива】Капак на обектива PS VR2 мека и гъвкава, достатъчно здрава, за да издържа на casual облекло.Осигурете защита за вашият VR-обектив. 【Добре направен от твърд защитен калъф】 Тази чанта за ръце са изработени от висококачествени ударопрочных материал EVA за защита на слушалки Play Station VR2 и аксесоари. 【Калъф за пътуване и съхранение вкъщи】 Твърд калъф с трайно двойно закопчаване-цип и дръжка на по-преносим, като същевременно осигурява отлична защита на вашата виртуална слушалки, независимо от това, тя се пренася със себе си или се хоства на дома.Този калъф е подходящ за пътуване благодарение на уникалния си дизайн.Независимо дали пътувате или далеч, това ви позволява безопасно транспортиране на конзолата PSVR 2 и аксесоари PSVR 2 с увереност.

Основни характеристики

Избор на клиенти