0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
GONEBIN Пътни чанти за спестяване на пространство Множество Вакуумно Пътна чанта за съхранение, Спестява 75% от място за съхранение, сгъва на руло, не е необходимо във в?

GONEBIN Пътни чанти за спестяване на пространство Множество Вакуумно Пътна чанта за съхранение, Спестява 75% от място за съхранение,

BGN 43.38
Налично

Наличност

【Вакуум помпа не се изисква】Благодарение на закрывающемуся дупката ние можем ръчно свиване и освобождаване на въздух себе си, спестяване на повече места 【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен материал PEVA, водоустойчив.Екологично чисти материали, без мирис, моющийся и многократна употреба.Голяма обемът 】 : В просторно помещение могат да се съхраняват одеяла, дрехи, възглавници, играчки, обувки, наметала и т., по-Голям капацитет може да задоволи различни нужди и решаване на проблемите със съхранението на одеяла и дрехи. 【Изящни детайли 】 : Висококачествена светкавица, гладка, без заеданий; изящна изработка, мека и износостойкая; голям отвор на 360 °, е по-удобно отваряне и затваряне. 【Сценарий за използване】 : Висока степен на гъвкавост и штабелируемость тези торбички за съхранение под легло, гардероб, рафтове, подходящ за спални, всекидневна, таван, мазе и т. 【Вакуум помпа не се изисква】Благодарение на закрывающемуся дупката ние можем ръчно свиване и освобождаване на въздух себе си, спестяване на повече места. 【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен материал PEVA, водоустойчив.Екологично чисти материали, без мирис, моющийся и многократна употреба.Голяма обемът 】 : В просторно помещение могат да се съхраняват одеяла, дрехи, възглавници, играчки, обувки, наметала и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти