0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Ножици за спешна медицинска помощ G. S Trauma - 7,5-инчов ножици за лигиране с черно острие за спешна медицинска помощ, военни, медицински сестри и у дома си (зелени)

Ножици за спешна медицинска помощ G. S Trauma - 7,5-инчов ножици за лигиране с черно острие за спешна медицинска помощ, военни,

BGN 1.00
Налично

Наличност

ЦВЯТ : ЗЕЛЕН РЕВОЛЮЦИОННА антипригарная повърхност С ФТОРИДНЫМ ПОКРИТИЕ. ДЪЛГИ ОСТРИЕТА 7,5 СМ са ПОДХОДЯЩИ ЗА ЦЕЛИЯ МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ, както и ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В ДОМАШНАТА АПТЕЧКА за ПЪРВА ПОМОЩ.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ НАЗЪБЕНИ ОСТРИЕТА От НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ЗА РЯЗАНЕ на ТВЪРДИ МАТЕРИАЛИ.СМЛЯН ПАРЧЕНЦА ЗА ПО-ЛЕСНО ФРЕЗИ НАЙ-УСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ. ОСТРИ И ЗДРАВИ ЗА ПО-БЪРЗО ПРЕМАХВАНЕ НА ОБЛЕКЛО С ПАЦИЕНТИ С ТРАВМИ, ПРЕВРЪЗКИ, НА ГУМИ ОТ ФИБРОСТЪКЛО И ДРУГИ ОГРАНИЧИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ.ТЕФЛОНОВОЕ покритие от НЕРЪЖДАЕМА стомана ЗА ЗАЩИТА от ръжда, премахване на отблясъци, най-ВИСОКО качество За ДЪЛЪГ експлоатационен срок; ЕРГОНОМИЧНА дръжка, която удобно за хващане И лесно за управление. проектиран С БЕЗОПАСНИ затупленным фитил за ЗАЩИТА на ПАЦИЕНТА от порязване при ИЗПОЛЗВАНЕ.Са били ТЕСТВАНИ ЗА издръжливост И могат да издържат на ЕКСТРЕМНИ НАЛЯГАНЕ И температура. РЕВОЛЮЦИОННА антипригарная повърхност С фторидным покритие. ДЪЛГИ ОСТРИЕТА 7,5 СМ са ПОДХОДЯЩИ ЗА ЦЕЛИЯ МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ, както и ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В ДОМАШНАТА аптечка за ПЪРВА ПОМОЩ.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ НАЗЪБЕНИ ОСТРИЕТА От НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ЗА РЯЗАНЕ на ТВЪРДИ МАТЕРИАЛИ.СМЛЯН ПАРЧЕНЦА ЗА ПО-ЛЕСНО ФРЕЗИ НАЙ-УСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ. ОСТРИ И ЗДРАВИ ЗА ПО-БЪРЗО ПРЕМАХВАНЕ НА ОБЛЕКЛО С ПАЦИЕНТИ С ТРАВМИ, ПРЕВРЪЗКИ, НА ГУМИ ОТ ФИБРОСТЪКЛО И ДРУГИ ОГРАНИЧИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ.

Основни характеристики

Избор на клиенти