0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
AMESEDAK 25-Крак Свредел за източване на Чешмяната Змии, Средство за премахване на Засоров в тежки условия, с помощта на Ръкавици, за Баня, Кухня и Тоалетна, Препарат за п?

AMESEDAK 25-Крак Свредел за източване на Чешмяната Змии, Средство за премахване на Засоров в тежки условия, с помощта на Ръкавици,

BGN 0.33
Налично

Наличност

ABS, неръждаема Стомана 【Дължина 25 метра】 Идва с 25-метровата здрава стоманена змейкой за източване, което е достатъчно за премахване на домакинството засоров и да се гарантира гладкото източване. 【Лекота на работа】 Пружина-змия за водопроводни гъвкав и здрав, което позволява лесно да стръмни завои.Ергономична пистолетная ръкохватка улеснява използването и осигурява по-удобен за боравене. 【Многократно използване на】 Професионална употреба за различни канализацията, като кухненска мивка и санитарен възел, канализация, за вани и душ кабини, канализационни отпадни води и канализация за пода, за да почистите повечето засоров.Приложените ръкавици също помагат да се поддържа ръцете си чисти и сигурност. 【Премиум качество】 Средство за премахване на засоров от тоалетното дупки, изработени от удароустойчив корпус на барабана от ABS-пластмаса, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Гъвкава пружина може да се огъват повече от 90 градуса, без да се повреди или деформации, осигурява дълготрайност и ефективност. Забележка : Моля, носете ръкавици при използване на продукта, за да се избегне попадане на масло върху ръцете и да пречат на почистването.Всяка мивка змия се различава превъзходна надеждност и истинска гаранция за качество за агресивни покупки.Всеки проблем с качеството, моля, не се колебайте да ни информират за това.ABS, неръждаема Стомана. 【Дължина 25 метра】 Идва с 25-метровата здрава стоманена змейкой за източване, което е достатъчно за премахване на домакинството засоров и да се гарантира гладкото източване. 【Лекота на работа】 Пружина-змия за водопроводни гъвкав и здрав, което позволява лесно да стръмни завои.Ергономична пистолетная ръкохватка улеснява използването и осигурява по-удобен за боравене. 【Многократно използване на】 Професионална употреба за различни канализацията, като кухненска мивка и санитарен възел, канализация, за вани и душ кабини, канализационни отпадни води и канализация за пода, за да почистите повечето засоров.Приложените ръкавици също помагат да се поддържа ръцете си чисти и сигурност. 【Премиум качество】 Средство за премахване на засоров от тоалетното дупки, изработени от удароустойчив корпус на барабана от ABS-пластмаса, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Гъвкава пружина може да се огъват повече от 90 градуса, без да се повреди или деформации, осигурява дълготрайност и ефективност.

Основни характеристики

Избор на клиенти