0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Кутия за съхранение на вещи и Занаяти 42-Axial Кутия за Шевни Конци Прозрачен Органайзер За Съхранение на Тел С Игли Контейнери За Съхранение на Макари С Конци, Детски ?

Кутия за съхранение на вещи и Занаяти 42-Axial Кутия за Шевни Конци Прозрачен Органайзер За Съхранение на Тел С Игли Контейнери

BGN 0.67
Налично

Наличност

Изработена от висококачествен полипропилен материал шевна кутия е екологично чиста, трайна, здрава и удобнаГолямо пространство, настаняване 42 парчета, позволява да се побере сонда с различни размери и да ги предотврати усукване заедно.Той е предназначен за подреждане и класифициране на вашия нишки, за да ги поддържат чисти и да се защитават от прах.Дизайн с двойно закопчаване осигурява висока пропускливост. Размер : 23,7 cm x 13,7 см x 6,6 см/9,33 "x 5,39"x 2,60" (прибл. Изработена от висококачествен полипропилен материал, шевна скоростна экологична, трайна, силен и удобен.Голямо пространство, настаняване 42 парчета, позволява да се побере сонда с различни размери и да ги предотврати усукване заедно.Той е предназначен за подреждане и класифициране на вашия нишки, за да ги поддържат чисти и да се защитават от прах.Дизайн с двойно закопчаване осигурява много гъста херметизацията. Размер : 23,7 cm x 13,7 см x 6,6 см/9,33 "x 5,39"x 2,60" (прибл. Технически характеристики на : Наименование на продукта : Кутия за съхранение на шевни изделия Материал : PP Характеристики : Здрав, преносим, държач за шиене, 42 ос Забележки : поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Основни характеристики

Избор на клиенти