0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
[Бял Лунен] Сгъваема Закачалка за слушалки, Закачалка за чанти, Закачалка За слушалки Под масата, За офиса вкъщи и на работа, Закачалка за чанти, Подарък за Нов служи?

[Бял Лунен] Сгъваема Закачалка за слушалки, Закачалка за чанти, Закачалка За слушалки Под масата, За офиса вкъщи и на работа, Закачалка

BGN 7.99
Налично

Наличност

[РЕГУЛИРУЕМА СКОБА] : Скоба може лесно да се върти и се проточи в зависимост от дебелината на масата (до 2,05 инча), което позволява надеждно го повали на повечето маси [Високо качество] : Благодарение на алуминиевия сплаву този тенис на притежателя-куката издържа на различно тегло на слушалките.Силиконов каучук на основата защитава вашите слушалки от надраскване, а също така държи здраво ги на място. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] : Винтова стяга лесно да се отстранява и се инсталира на място.Лепило, нито елементарно, меки гумени облицовки, разположени в двата края на затягане, защитават вашия маса от увреждане. [Multi] : Лесно се инсталира на маси, шкафове, стъклени повърхности, настолни кула, рафтове и т. идеален за всички видове слушалки, а също така е подходящ за захващане на игрови контролери, кабели и други приспособления.Поставка за слушалки да слот за слушалки PS5, PS4, Xbox, а също е добра закачалка за чанти. [СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО] : Едностранно сгъване люлка с дължина 3,15 инча позволяват да виси на тях, слушалки и други малки предмети.Сгъването, когато не се използва, позволява да се спести място и е удобно да го носите.Хоризонтална и вертикална инсталация осигурява добра организация на пространството.Подходящ за маси с дебелина до 1.7 инча и тесни до 0,2 инча за повечето маси.Спестете място, трупат го, когато не се използва, сгъваеми или полагане по своему.Вертикална инсталация.Хоризонтален монтаж.

Основни характеристики

Избор на клиенти