0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Дебел Чиста Тетрадка за записи без подплата / Неравномерно / нормални страници | Луксозна хартия за писане, Устойчив на чернилам плътност 120 гориво, Албум за рисуван?

Дебел Чиста Тетрадка за записи без подплата / Неравномерно / нормални страници | Луксозна хартия за писане, Устойчив на чернилам

BGN 6.50
Налично

Наличност

✔️ ПРОФЕСИОНАЛЕН ЧИСТ бележник формат А5 : Класически стил с трайно черно твърдо покритие от изкуствена кожаИдеален за работа, на офиса, на бизнес срещи, албум за рисуване.Стилен и издръжлив бележник без подплата за мъже и жени. ✔️ ПЛЪТНА ХАРТИЯ 120 ГОРИВО ПОЗВОЛЯВА да ПИША И да ПРАВЯ ОЧЕРТАНИЯТА НА НЕЯ ПРОСТО МЕЧТА : 160 страници висококачествена обикновена / грубо / без подплата хартия, удобен за перьевой дръжки.Устойчив на растеканию мастило и появата на отблясъците. ✔️ Е зареден С функции, които ще ви помогнат да останете организирани : с вградена линия за притежателя на дръжка, джоб, панделка и еластична лента. Идва в маркови дребно кутия премиум-клас, което го прави отличен подарък за мъже и жени!. ✔️ ТВЪРДИ КОРИЦИ, за да лежи ТОЧНО : Внимателно изработени с помощта на уникалната обложка от 3 части и прострочки по разрезам, за да си бележник за рисуване лежеше точно по време на запис. ✔️ ПОРЪЧКА БЕЗ РИСК ДНЕС : гаранция за удовлетворение в рамките на 12 месеца – просто обичам това или върни (дори ако сте написали в него).Също така на разположение на страницата с подплата и Помощ!Поглед към Витрините на нашия магазин. ✔️ ПРОФЕСИОНАЛЕН ЧИСТ бележник формат А5 : Класически стил с трайно черно твърдо покритие от изкуствена кожа.Идеален за работа, на офиса, на бизнес срещи, албум за рисуване.Стилен и издръжлив бележник без подплата за мъже и жени. ✔️ ПЛЪТНА ХАРТИЯ 120 ГОРИВО ПОЗВОЛЯВА да ПИША И да ПРАВЯ ОЧЕРТАНИЯТА НА НЕЯ ПРОСТО МЕЧТА : 160 страници висококачествена обикновена / грубо / без подплата хартия, удобен за перьевой дръжки.Устойчив на растеканию мастило и появата на отблясъците. ✔️ Е зареден С функции, които ще ви помогнат да останете организирани : с вградена линия за притежателя на дръжка, джоб, панделка и еластична лента.

Основни характеристики

Избор на клиенти