0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Healeved 12 бр. Комплект бутилки Улични Контейнери за Тоалетни принадлежности, Пътни Контейнери за Тоалетни принадлежности Силиконови Улични Контейнери, Преносими, Ко?

Healeved 12 бр. Комплект бутилки Улични Контейнери за Тоалетни принадлежности, Пътни Контейнери за Тоалетни принадлежности Силиконови

BGN 0.67
Налично

Наличност

Преносими бутилки за изстискване : има прибиращи въже, които може да се мотае в чантата си, раница, чанта, плажна чанта, така че можете да мият ръцете си по всяко време и на всяко място, без да махате ги ключодържател за бутилки за еднократна употреба : удобен дизайн, голям отвор, запечатани на кутията, осигурявайки ви по-голям комфорт.Контейнери за пътуване : Благодарение на растягивающемуся шнурку им може да се мотае в дамска чанта, раница, чанта, плажна чанта, за да можете да мият ръцете си по всяко време и на всяко място, без да махате ги.Флакон със спрей за проби козметика : Голям отвор силиконов флакон за пътуване улеснява зареждането и почистването, както и дизайн за еднократна употреба ще ви осигури по-траен ефект.Сжимаемая бутилка с панти капак : контейнер с растягивающимся шнурком, които могат да се мотае в дамска чанта, раница, куфар, плажна чанта, за да можете да мият ръцете си по всяко време и на всяко място, без да се отстранява от него.Пратката включва 12 x пътни бутилки Характеристики -Размер : около 18,00 X4,50 X3,40 см/7,07 X1,77 X1,34 инча мини-шампоан-балсам. - Благодарение на затворената капака не е нужно да се притеснявате за разливи или падения на пътя на ключодържател. - Материал : Силикон, Пластмасов Флакон-спрей за проби козметика. - Цвят : Пътна банка с различни цветове. - Малък и лек, той може да се държи в джоба, дамска чанта, дамска чанта и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти