0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Дигитален Тестер на Капацитета на батерията, Универсален D C N AAA AA Малък Тестер от Капацитета на батерията 9 В 1,5 Бутон Анализатор клетки Сребърен (цвят Сребрист)

Дигитален Тестер на Капацитета на батерията, Универсален D C N AAA AA Малък Тестер от Капацитета на батерията 9 В 1,5 Бутон Анализатор

BGN 4.05
Налично

Наличност

ДИСПЛЕЙ с РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ : LCD екран с високаСтойността на заряд на батерията ще се появи на LCD дисплея в три области : червената област за освобождаване от отговорност, жълтата зона за отдих и синя зона за отговорност.УСТОЙЧИВ на надраскване ABS : Използва се чувствате материал ABS, има удар, устойчивост на надраскване, е безвреден за околната среда.Поддръжка на различни видове батерии : поддръжка на D-тип, C-тип, AA-батерии AAA батерии, N-тип, кнопочной батерии от 1,5 и т. Стабилност И трайност : анализатор клетки има стабилна структура, отлична производителност и дълъг експлоатационен живот.СТАБИЛЕН И ИЗДРЪЖЛИВ : Клетъчен анализатор се различава стабилна структура, отлична производителност и дълъг срок на служба. ДИСПЛЕЙ с РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ : LCD екран с мигновено отчитане.Стойността на заряд на батерията ще се появи на LCD дисплея в три области : червената област за освобождаване от отговорност, жълтата зона за отдих и синя зона за исправности2. Поддръжка на различни видове батерии : Поддръжка на D-тип, C-тип, AA-батерии AAA батерии, N-тип, кнопочной батерии от 1,5 и т. Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : Цифров сензор капацитет на батерията може да се използва за проверка на въглеродните емисии, цинковых, алкални и акумулаторна батарей4.

Основни характеристики

Избор на клиенти