0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
DXMRWJ Реколта Низ Рана с Геометрична фигура D - Комплекти за Струнен на изкуството направи си САМ Начало Декор за Възрастни (Цвят: E, размер: 30х30 см)

DXMRWJ Реколта Низ Рана с Геометрична фигура D - Комплекти за Струнен на изкуството направи си САМ Начало Декор за Възрастни (Цвят:

BGN 16.25
Налично

Наличност

Тъй като е ръчно измерване, се допуска малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаряЗабележка : Този продукт е продукта, ръчно изработени, получената стока не е готов продукт, трябва да го направите сами.Креативна рисувани в комбинация с пирони и въже.Идва с инструкции и видеоклипове за инсталиране, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси.За разлика от традиционната бродерия и живопис, тя е изработена от нишки, пропуснати през няколко слоя ликвидация.Всеки един или няколко слоя променят цвета си, тълкуването на естествени цветове. В същото време, тя също така развива концентрация и внимание на децата и практически умения, както и изострят търпение възрастни и способността за декомпресия. Нека всяка нишка има "температурата на ръцете ни". 。 Неограничен творческо изкуство, "един нокът и една линия", дават уникален опит за създаване. Моля, обърнете внимание, преди да поръчате, че продуктът не е готов продукта и трябва да бъде изпълнено в съответствие с инструкциите.Осъществяване списък : 1 бр. като дървена скоба, без цифра, за да се избегнат наранявания на ръцете.Размер : 30х30 вижте Дупките на платката са били обучени.

Основни характеристики

Избор на клиенти