0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Abaodam 2 бр. кутии Бели Разделители отделения за Трапезно сребро Регулируема Пластмаса за Контейнери, Тави, съдове за готвене игри на Организаторите за дребни съдове ?

Abaodam 2 бр. кутии Бели Разделители отделения за Трапезно сребро Регулируема Пластмаса за Контейнери, Тави, съдове за готвене игри

BGN 2.00
Налично

Наличност

Органайзер за съхранение на кухненски съдове и прибори : Изработен от безопасен материал, този кутия за съхранение на сигурно и е оценен за по-дълъг животПластмасов органайзер за баня : Тази кутия за съхранение е изработен от надеждни материали и притежава здрава носеща способност, с гладка повърхност и изискан външен вид.Разделени органайзер за съхранение : Разделителите могат да бъдат отстранени, можете да се разложи на своите неща по размер или тип, всичко да е на мястото си. : Лесно се вписва в повечето кутии или просто се поставя на бюрото си или на тезгяха.Органайзер за съдове : Разделителите могат да бъдат отстранени, можете да промените размера или вида на нещата, всичко да е на мястото си.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение с разделители (голяма) 1 x Кутия за съхранение с разделители (малка) Характеристики - Размер : 34,80 X12,00 X5,00 см. / 13,68 X4,72 X1 пластмасов органайзер за баня. - Кутия за съхранение е солидна конструкция, той е по-стабилна и лесно се огъват и да се деформира кутия за съхранение на всякаква всячины. - Идеалното решение за организиране на вашата кухня, всекидневна, хол, спалня, шкафа, писмено плот и други кутии за съхранение на бельо. - Разделителят може да се регулира в съответствие с вашите нужди, за да се определи подходящо място за поставяне на предмети в органайзер. -Материал : полипропилен прибиращ се тава за съхранение. -Цвят : бял малка тава за прибори за хранене.

Основни характеристики

Избор на клиенти