0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Салфетки Плюс 1.7X2.6 ИНЧА. Флаг Фиджи Нашивка Държава Националния Флаг Бродирана Апликация на Иконата на Ивици направи си САМ Яке Дънки, Тениска, Шапка, Костюм Емблем?

Салфетки Плюс 1.7X2.6 ИНЧА. Флаг Фиджи Нашивка Държава Националния Флаг Бродирана Апликация на Иконата на Ивици направи си САМ Яке

BGN 1.33
Налично

Наличност

Размер : 1,7/8 X2,6/8 инча/ е показано на следващата фигураИнструкция за проглаживанию : . Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Гаранция за 100% удовлетвореност.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.

Основни характеристики

Избор на клиенти