0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Набор от плешки Cabilock, 2 бр., Лъжица, Вилица, Кофа, Контейнер за Дома, Кофа за Боклук, Сребърни прибори, прибори за хранене от Неръждаема стомана, Чудесна Стомана за При?

Набор от плешки Cabilock, 2 бр., Лъжица, Вилица, Кофа, Контейнер за Дома, Кофа за Боклук, Сребърни прибори, прибори за хранене от

BGN 2.67
Налично

Наличност

Притежателите на клапаните за прибори : , да се проветри и сливайте водаМатериал от неръждаема стомана, него не е лесно да се прекъсне.Органайзер за лъжици и вилици : той ще ви помогне да съдържа малки елементи в кухнята в ред и да ги лесно да се намери.Десерт вилица Caddy : Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана, трайни за дълго използване, което ви осигурява прекрасен опит за използване.Държач за десертни вилици : да се радвате на комбинация от злато и сребро в опаковката. В скандинавски стил, той остави у вас приятни впечатления.Метален органайзер за трапезно сребро : ретро-стил, който съчетава злато и сребро.Това е много особен и красив.Пратката включва 2 цилиндъра за съхраняване на плодове вилици Характеристики-Той е лесен и модерен дизайн, елегантен и красив, той не ще отнеме много място Прекрасен цилиндър за съхранение. - Модерен външен вид добре се съчетава с най-съвременни стилове на дизайн.Това е един много модерен малък органайзер за вилици. - Идеално кофа за съхранение на кухненски вилици, за да реши заплетен проблем на вашите кухненски кофи за съхранение. -Може да се използва за съхранение в кухнята, плодови вилици, десертни вилици.Това е един многофункционален държач за събиране на плодове във формата на цилиндър за съхранение на вилици.

Основни характеристики

Избор на клиенти