0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
8 БР. Самоклеящийся Тенис на Държач за ключове, Безударный Титуляр за контакти, Защита от пренапрежение, Монтируемый на работния плот, Държач за прикрепване на подл?

8 БР. Самоклеящийся Тенис на Държач за ключове, Безударный Титуляр за контакти, Защита от пренапрежение, Монтируемый на работния

BGN 0.67
Налично

Наличност

【Самоклеящийся хонорар настолни контакти】 кажете сбогом на загромождающими розеткиТази поставка за хранене ще ви помогне по-добре да организира поставянето на захранване. подходящи са за захранвания, рутери, Wi-Fi, кутии за салфетки, адаптери и дистанционно управление, опростява инсталацията за захранване. 【Титуляр за контакти без лепило】 По-дебел материал, отколкото други подобни изделия, от четири цвята за избор, здрав и красив дизайн поставяне, лесно за използване, Произведени от висококачествен материал ABS, сигурно на допир, е трайна и може да ви служи дълго време.Може да се използва върху стените на спалнята, стъкло, кафеле, столешницах и други мебели с дървен фурнир.Преди всичко, ние трябва да съдържа закрепленную повърхност чиста, за да я направи по-твърда. 【Подвижна за многократна употреба и】Конструкция улуци удобно за фиксиране и офиси. 【Лесна и бърза инсталация】 Самоклеящийся акрилен прозрачен лепило без перфорация, паста без остатък, здрава носеща способност, колкото по-дълго време, лепене, толкова по-твърда сцепление и максимална натоварване е до 3 кг. 【Широко се използва】 Органайзер power strip ще направи вашите аксесоари за дома по-упорядоченными и ще ви осигури по-чиста околна среда.

Основни характеристики

Избор на клиенти