0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Коледна картичка за квиллинга GREENHANDSHAKE 3D Collection - Уникална Дизайнерска картичка ръчна изработка на всеки случай (Дядо Коледа проверява списък с подаръци)

Коледна картичка за квиллинга GREENHANDSHAKE 3D Collection - Уникална Дизайнерска картичка ръчна изработка на всеки случай (Дядо

BGN 5.97
Налично

Наличност

✅Коледна картичка за квиллинга 3 D Колекция е Уникална поздравителна картичка ръчна изработка /Heartmade Art - Design на годишнина, Коледа, рожден Ден, Любов, Ден на майката, Благодаря, Поздрави, Свети Валентин, Приятелство, съпричастност, выздоравливайПодходящ за рамкиране, пакет е включено в комплекта. ✅Картичка за квиллинга - това е художествена форма ръчна изработка, при която ленти хартия се свиват на руло и се извиват за създаване на форми, от които се оформя дизайн за украса на лицевата страна на поздравителни картички. ✅ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ - Добри висококачествени канцеларски принадлежности за писане на покани за партита, празнични поздравления, благодарственных бележки, лични настроения и мнения.Техните лесно да се съхранява в домашния офис, на бюрото или в офиса на фирмата.Разнообразни чертежи в нашите комплекти картички за бележки изглеждат страхотно в рамка!Опитайте се да направите ги поотделно или заедно няколко в рамка за колажа, за да се създаде визуално привлекателен декор на стените. ✅ ЛЕСНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ На пощенска картичка има свалящ се виси етикет за съобщения, на което може да се напише своите топли пожелания, съобщения и бележки. ✅Което е включено В комплекта : (1) Една карта за квиллинга с размери 6 x 6 инча, което може да персонализирате със съобщението си; (2) Един луксозен хартиен плик с размери 6 x 6 инча; (3) Един защитен пластмасов пакет. ✅Коледна картичка за квиллинга 3 D Колекция е Уникална поздравителна картичка ръчна изработка /Heartmade Art - Design на годишнина, Коледа, рожден Ден, Любов, Ден на майката, Благодаря, Поздрави, Свети Валентин, Приятелство, съпричастност, выздоравливай.Подходящ за рамкиране, пакет е включено в комплекта. ✅Картичка за квиллинга - това е художествена форма ръчна изработка, при която ленти хартия се свиват на руло и се извиват за създаване на форми, от които се оформя дизайн за украса на лицевата страна на поздравителни картички. ✅ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ - Добри висококачествени канцеларски принадлежности за писане на покани за партита, празнични поздравления, благодарственных бележки, лични настроения и мнения.Техните лесно да се съхранява в домашния офис, на бюрото или в офиса на фирмата.Разнообразни чертежи в нашите комплекти картички за бележки изглеждат страхотно в рамка!Опитайте се да направите ги поотделно или заедно няколко в рамка за колажа, за да се създаде визуално привлекателен декор на стените. ✅ ЛЕСНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ На пощенска картичка има свалящ се виси етикет за съобщения, на което може да се напише своите топли пожелания, съобщения и бележки. ✅Което е включено В комплекта : (1) Една карта за квиллинга с размери 6 x 6 инча, което може да персонализирате със съобщението си; (2) Един луксозен хартиен плик с размери 6 x 6 инча; (3) Един защитен пластмасов пакет.

Основни характеристики

Избор на клиенти