0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
10шт Пильные Та T301CD Дължина 116 мм, От Стомана С Високо Т-Образно Опашка За Рязане на Метал Лобзиком, Аксесоари за електрически инструменти за Тънки метали 5-50 mm, Лист М?

10шт Пильные Та T301CD Дължина 116 мм, От Стомана С Високо Т-Образно Опашка За Рязане на Метал Лобзиком, Аксесоари за електрически

BGN 5.06
Налично

Наличност

Идеален за рязане на ламарина и тънки метали (черни и цветни)За тънки и средни метали 5-50 мм. Тези лобзиковые триони са направени от високо стомана, което позволява да се подобри качеството и точността на рязане.Тези лобзики са икономичен избор за рязане на ламарина и тънки метали (черни и цветни).Идеален за директно и бързо рязане.Конструкцията е изработена от високо стомана, която е здрава и трайна, износостойка и може да се използва в продължение на дълго време.Пратката включва 10 бр. универсален набор от аксесоари за лобзика.Идеален за рязане на ламарина и тънки метали (черни и цветни).За тънки и средни метали 5-50 мм. Тези лобзиковые триони са направени от високо стомана, което позволява да се подобри качеството и точността на рязане.Тези лобзики са икономичен избор за рязане на ламарина и тънки метали (черни и цветни).Идеален за директно и бързо рязане.Конструкцията е изработена от високо стомана, която е здрава и трайна, износостойка и може да се използва в продължение на дълго време.Пратката включва 10 бр. универсален набор от аксесоари за лобзика.Описание на продукта : -идеален за рязане на ламарина и тънки метали (черни и цветни).За тънки и средни метали 5-50 mm.-Тези лобзиковые триони са направени от високо стомана, което позволява да се подобри качеството и точността на рязане.

Основни характеристики

T301CD:
Overall Length:
116mm
Working Length:
94mm
Tooth Spacing:
3mm
Material:
High Carbon Steel

Избор на клиенти