0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Toyvian 1 Комплект, Дъска за сортиране на числа, Детски Образователни Играчки, Пъзели с Цифри за Деца, Забавни Играчки за деца, Образователна играчка, Играчка-Пъзел, Дър?

Toyvian 1 Комплект, Дъска за сортиране на числа, Детски Образователни Играчки, Пъзели с Цифри за Деца, Забавни Играчки за деца,

BGN 7.49
Налично

Наличност

синтетичен материалДетска ПЛОЩАДКА - гладка и чиста, благодарение на високите технологии, децата могат да играят безопасно.ИГРАЧКА за малки ДЕЦА - Особено подходящ за малки деца.Развива мисленето, въображението и познавателните способности на децата.ИГРАЧКА-пъзел - те са направени от дърво, са трайни и сигурни.с гладка повърхност за безопасно използване.ПЪЗЕЛ с цифри - Чудесна образователна игра пъзел с цифри, която ще помогне на децата да овладеят числата и математиката.ДЕТСКА ИГРАЧКА - Прост, но креативен дизайн на подреждане на пъзел с цифри.Като начинаещи, така и развлекателна играчка с безкрайна радост. синтетичен материал.Детска ПЛОЩАДКА - гладка и чиста, благодарение на високите технологии, децата могат да играят безопасно.ИГРАЧКА за малки ДЕЦА - Особено подходящ за малки деца.Развива мисленето, въображението и познавателните способности на децата.ИГРАЧКА-пъзел - те са направени от дърво, са трайни и сигурни.с гладка повърхност за безопасно използване.ПЪЗЕЛ с цифри - Чудесна образователна игра пъзел с цифри, която ще помогне на децата да овладеят числата и математиката.ДЕТСКА ИГРАЧКА - Прост, но креативен дизайн на подреждане на пъзел с цифри.Като образователна и развлекателна играчка с безкрайна радост.Осъществяване на списък 1 х набор от играчки Характеристики - Размер : Около 21,5x21,5x1,2 см / 8,46x8,46x0,47 см пъзел с цифри. - Цвят : Както е показано на детска играчка. - Материал : Дърво развитие на играчка. - Прости, но креативен дизайн пъзел с цифри.Като образователна и развлекателна играчка с безкрайни забавни дървени играчки.

Основни характеристики

Избор на клиенти