0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Стикер Стикер Gcroet Banner Sun Strip, Празни Етикети За сенника на автомобила, 6 X 60 Винилови Ленти За банер На Предното Стъкло, Състезателна Ивица и Стикери На Предното Стъкл?

Стикер Стикер Gcroet Banner Sun Strip, Празни Етикети За сенника на автомобила, 6 X 60 Винилови Ленти За банер На Предното Стъкло,

BGN 12.66
Налично

Наличност

Указания за употреба : Почистете предното стъкло от кал и отломкиМатериал : Изработен е от винил серия 651.Универсална кацане - може да има върху вътрешната или външната страна на предното стъкло на всеки автомобил. Размер : 6 x 60. Универсална лента за слънцезащитен козирка 6 X 60 от необрезанного винил.Указания за употреба : Почистете предното стъкло от кал и отломки.Материал : Изработен е от винил серия 651.Универсална кацане - може да има върху вътрешната или външната страна на предното стъкло на всеки автомобил. Размер : 6 x 60. Универсална лента за слънцезащитен козирка 6x60 от неразрезанного винил. Vinyl лента за банер на предното стъкло, 6x60, стикер в състезателна ивица, сенника за кола, декоративни стикери, заготовка за солнцезащитной етикети Характеристики : 1. Материал : Изработен е от винил серия Oracal 651 2. Размер : 6x60 Указания за употреба : Почистете предното стъкло от кал и отломки. Забележка : Rain X няма да позволи на стикер правилно приклеиться към повърхността.Залепете банер на лентата към повърхността в общата област на приложение.Поставете парче лента по средата, той да служи като връзка.Сгънете в половината на ивици и го нарежете на хартия-субстрат до линия на лентата.

Основни характеристики

Избор на клиенти