0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
KZINO Тежкотоварни Опаковка на накладките Завъртане Инструмент за разделяне на Диск, спирачни накладки Бутални Спирачни Челюсти Компрессионный инструмент за Преци?

KZINO Тежкотоварни Опаковка на накладките Завъртане Инструмент за разделяне на Диск, спирачни накладки Бутални Спирачни Челюсти

BGN 7.46
Налично

Наличност

[- ДОБРИ ИНСТРУМЕНТИ за накладките] : Тежкотоварни разпръскване на спирачни накладки, предназначени за това, за да ви помогне бързо и лесно да компресирате вътрешната спирачна колодку и инсталиране на буталото на мястоТози универсален уред за разпръскване на накладките може да се управлява ръчно, а за допълнително удобство може да се използва с 5/16-инчов клъстер адаптер. [Инструмент за разпръскване на накладките] : Нашият разпръскване на спирачните системи за тежки условия на работа е изработена от тежка рамка от стомана, което го прави два пъти по-здраво от обичайното разбрасывателя на накладките.Высокоуглеродистая стомана и хром-ванадиевая стомана, правят го по-устойчиво на корозия. [СВЕРХПРОЧНАЯ КОНСТРУКЦИЯ] : Сверхпрочное развъртане хлебна стомана, предназначен за еднаквото и точно приложение на усилията на компресия, която ускорява и опростява подмяна на накладките.Неговата мощна ръкохватка осигурява максимален въртящ момент, докато нескользящая ръкохватка осигурява допълнителен комфорт. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА]: Това тежкотоварни за разпръскване на накладките е идеален за употреба с широка гама от вътрешни леки автомобили и лекотоварни автомобили, осигурявайки гъвкавост за различни приложения. [ИНСТРУМЕНТ за КОМПРЕСИРАНЕ на шублер] : Ние предлагаме услуги с най-високо качество, чрез предоставяне на гаранция от 12 месеца.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас за отстраняване, подмяна или връщане на парите. [- ДОБРИ ИНСТРУМЕНТИ за накладките] : Тежкотоварни разпръскване на спирачни накладки, предназначени за това, за да ви помогне бързо и лесно да компресирате вътрешната спирачна колодку и инсталиране на буталото на място.Този универсален уред за разпръскване на накладките може да се управлява ръчно, а за допълнително удобство може да се използва с 5/16-инчов клъстер адаптер.

Основни характеристики

Избор на клиенти