0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Промишлен Комплект оборудване за баня, 10 предмети, Закачалка с хавлиени кърпи, Комплект включва Кръгла Халка за кърпи за ръце, Ръчни Притежателите на тоалетни ролк?

Промишлен Комплект оборудване за баня, 10 предмети, Закачалка с хавлиени кърпи, Комплект включва Кръгла Халка за кърпи за ръце,

BGN 54.85
Налично

Наличност

【Комплект оборудване за баня от 10 теми】 Нашия набор от топъл кърпи за баня от 10 включва закачалка за кърпи 18 и 25 см за стените на банята, 2 закачалки за кърпи за ръце, 2 опаковки от титулярите за тоалетна хартия и четири куката за кърпи за баняС този набор от 10 аксесоари за баня не е необходимо да купувате допълнително закачалка за хавлии!. 【Здрава конструкция】 Тези кръгли държачи за кърпи, 10 парчета, изработени от висококачествена кована желязна тръба, която се отличава с висока якост, добра здравина, дълготрайност и защита от ръжда.И на повърхността на индустриални полотенцесушителя е с черно покритие, с целия набор от топъл кърпи за баня е с кръгла дизайн без остри ръбове. 【Промишлен набор от топъл кърпи за тръби】 Набор от аксесоари за баня от топ 10 теми, определено е най-добрият избор за банята малко пространство!Стенен държач за кърпи за ръце в банята, предназначени за икономия на място в банята, ако го закачите на удобно разстояние от баня.Закачалки за хартиени кърпи в индустриален стил и модерен пръстен за кърпи и украсяват стаята. 【Лесна инсталация и грижа】 Оборудван с винтове и стената анкерами, можете лесно да се създаде набор от аксесоари за баня върху всякаква повърхност на стената, стената от ламарина, камък и т. Инсталиране на набор от черни аксесоари за баня в рамките на няколко минути няма да отнеме много време.

Основни характеристики

Избор на клиенти