0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
XMTMR-Стъклен калъф Galaxy A42 5G, Мек устойчив на удари и здрав защитен калъф от течен силикон за Цялото тяло, подходящ за Samsung Galaxy A42 5G, Цената е Ниска - Купи във Филипините 46:

XMTMR-Стъклен калъф Galaxy A42 5G, Мек устойчив на удари и здрав защитен калъф от течен силикон за Цялото тяло, подходящ за Samsung

BGN 0.67
Налично

Наличност

[Съвместимост] е Съвместим с Samsung Galaxy A42 5 G и поддържа функцията за безжично зарядно устройствоТой е несъвместим с други версии на мобилни телефони. [Здрав течен силикон] Уникален висококачествен течен силиконов материал, не причинява раздразнение миризма, защита от пръстови отпечатъци.Осигурява мекота, но не позволява приплъзване; този материал лесно протирается. [Защита на камерата и на екрана] издигнати на 1 мм первази могат защита на екрана и фотоапарата от надраскване и падане, а мека подплата от микрофибър отвътре не поцарапает телефон, както и в други ситуации. [Ултратънък и перфектно кацане] Точно приятелка, лесен достъп до всички пристанища, няма да попречи на използването на микрофон; тънък, но защитен, няма да добави телефона повече за сила на звука. [Модерен дизайн] Фигура с висока разделителна способност на задната част на корпуса на телефона ярък, интересен, уникален и красив.И осигуряват отлично чувство за ръце и най-добрите идеи за подаръци.Поддържани модели телефони : Smsung Galaxy A42 5 G.Характеристика : ?Добре дошли!Нашите калъфи за мобилни телефони, изработени от течен силикон и са красиви и креативни модели.Това ще осигури надеждна защита на вашия телефон, предпазва го от удар и падане.

Основни характеристики

Избор на клиенти