0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Черните Фиби За Коса, 6 Опаковки Черни Щипки-Щипци за Тънки Гъста Коса 1,85-4,5 Инча Матов Нескользящие Скоби за Челюстите Цвете Банан Пеперуда Скоби-Нокти, Аксесоари з?

Черните Фиби За Коса, 6 Опаковки Черни Щипки-Щипци за Тънки Гъста Коса 1,85-4,5 Инча Матов Нескользящие Скоби за Челюстите Цвете

BGN 1.33
Налично

Наличност

【Няколко стилове】 Нашия набор от черни заколок за коса включва в себе си 6 различни стиловеТова е голям кръст, среден правоъгълник, полумесец, пеперуди, Цветя, малки правоъгълни черни щипки за нокти, които могат да допълнят вашето ежедневие. 【Висококачествен акрилен материал】 е Изработен от висококачествен акрил материал и здрава метална пружина, които не ръжда.Материал е достатъчно устойчив, за да може да задържи косата на място и е подходящ за тънка или гъста коса. 【Дизайн с матово покритие】 Тези черни фиби за коса обработени по метода на матово покритие, което осигурява прорезиненное покритие, което не слизат от косата. 【Няколко случая】 Тези красиви фиби за коса са идеално място ви при грима, готвене, занимания, спорт, измиване на лицето и т., И те са подходящи за тънки / дебели /, кърлинг / фини жени и момичета, за да запазите косата си е на мястото в продължение на дълго време. 【Чудесен подарък】 Тези комплекти скоби за коса премиум-клас ще станат идеални подаръци за жени и момичета за рожден ден, Коледа, свети Валентин и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти