0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Притежателят на Въдица с Клипс за колан 3-ти ръце O ' Плюсове за Риболов и Спининг риболов, летят... (Камуфлаж Мъхест Oak Original Bottomlands) (Камуфлаж Мъхест Oak Elements Agua) (Черен) (Ч?

Притежателят на Въдица с Клипс за колан 3-ти ръце O ' Плюсове за Риболов и Спининг риболов, летят... (Камуфлаж Мъхест Oak Original

BGN 2.33
Налично

Наличност

Нова подобрена конструкция на замъкаНадеждно се закрепва към всеки колан от 2 "до 1". Се завърта на 360 градуса за постигане на желания ъгъл на наклон на пръта.Бутон за отключване / заключване позволява лесно завъртане на притежателя на пръчка или улови го на място.Вграден еластичен кабел за допълнителна подкрепа на рамената при шофиране. гаранция 3 години.Притежателят на пръчката за бърз достъп.Отличен за нахлыстовых удочек и спиннинговых удилищ.С гордост произведено в САЩ.Нова подобрена конструкция на замъка.Надеждно се закрепва към всеки колан от 2 "до 1". Се завърта на 360 градуса за постигане на желания ъгъл на наклон на пръта.Бутон за отключване / заключване позволява лесно завъртане на притежателя на пръчка или улови го на място.Вграден еластичен кабел за допълнителна подкрепа на рамената при шофиране. гаранция 3 години.Притежателят на пръчката за бърз достъп.Отличен за нахлыстовых удочек и спиннинговых удилищ.С гордост произведено в САЩ.Ние всички са били там, да стои в средата на реката или потока или на брега, когато нямаше къде да прикачите своята скъпа прът при повторно вываживании мушица, примамка или на нещо друго.Ами, държач за прът с клипс за колан O ' Плюсове ви дава допълнителна ръка, когато имате нужда от него!Идеален както за спиннинга, така и за нахлыстовых удилищ.

Основни характеристики

Избор на клиенти