0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Селски Метална Табела Забавно Куче Знак Къща не е Дом, Без американски Побойник Декоративни Стенни Знак за домашни Кучета Ретро Добре дошли Знак с Лапой Ретро Нача?

Селски Метална Табела Забавно Куче Знак Къща не е Дом, Без американски Побойник Декоративни Стенни Знак за домашни Кучета Ретро

BGN 6.22
Налично

Наличност

✔【Материал премиум-клас】 : Метална табела е изработена от висококачествен алуминий, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба вътре и отвън на помещениятаНе ръждясва и не избледнява. ✔【Стандартен размер】 : Метален знак е с размери 12x12 инча (30х30 см), което е идеална като изискана украса за входната врата, маса, стая, фермерска къща и дом. ✔【Лесна инсталация】 : Метална знак е лесно да се установи с помощта на предварително просверленных дупки.Я закрепете с винтове или кабели.Просто отделете няколко минути, за да завършите процеса на инсталация. ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дома, фермерска къща, спалня, хол, трапезария, мъжки пещера, офис, вила, хижа, плажен навес, гараж и магазин. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ✔【Материал премиум-клас】 : Метална табела е изработена от висококачествен алуминий, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба вътре и отвън на помещенията.Не ръждясва и не избледнява. ✔【Стандартен размер】 : Метален знак е с размери 12x12 инча (30х30 см), което е идеална като изискана украса за входната врата, маса, стая, фермерска къща и дом. ✔【Лесна инсталация】 : Метална знак е лесно да се установи с помощта на предварително просверленных дупки.Я закрепете с винтове или кабели.Просто отделете няколко минути, за да завършите процеса на инсталация. ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дома, фермерска къща, спалня, хол, трапезария, мъжки пещера, офис, вила, хижа, плажен навес, гараж и магазин. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : Метална табела е изработена от висококачествен алуминиев материал, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба вътре и отвън на помещенията.Не ръждясва и не избледнява.Моля, имайте предвид, че текст може да се добави, а моделът може да бъде персонализирован.

Основни характеристики

Избор на клиенти