0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Табела с Надпис На Проблема на Дървени Палета, Бъдете свой Красиви Гледки към Елегантна Дървена Знаци Декоративна Дървена Табела За Дома, D¦cor Стенни Знак За Фермер?

Табела с Надпис На Проблема на Дървени Палета, Бъдете свой Красиви Гледки към Елегантна Дървена Знаци Декоративна Дървена Табела

BGN 1.33
Налично

Наличност

✔【Материал премиум-клас】 : Дървена табела е изработена от висококачествен дървен материал, който е лек, без мирис и достатъчно устойчив за продължителна употреба, отвътре и отвън на помещенията ✔【Различни размери】 : Дървена табела има четири вида размери на избор, всички те са идеални като изискан декорация на дома.Моля, обърнете внимание, че изготвянето нанесен от едната страна. ✔【Лесна инсталация】 : Много е лесно да виси на дървен знак на стена, врата, порта, оградата и прозорец.Отделете една минута, за да направите вашия дом по-топъл и елегантен. ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дом, кухня, градина, двор, веранда, фермерска къща, хижа, вила, плажа, пране, магазин, кафене, ресторант и бар. ✔【Най-добрият подарък】 : Не само най-добрият подарък за мама, татко, приятелите, децата и тези, които обичаш.Но също така това е една чудесна идея за housewarming, рожден ден, годишнина, сватба, Коледа и там, където се нуждаят от любов. ✔【Материал премиум-клас】 : Дървена табела е изработена от висококачествен дървен материал, който е лек, без мирис и достатъчно устойчив за продължителна употреба, отвътре и отвън на помещенията. ✔【Различни размери】 : Дървена табела има четири вида размери на избор, всички те са идеални като изискан декорация на дома.Моля, обърнете внимание, че изготвянето нанесен от едната страна. ✔【Лесна инсталация】 : Много е лесно да виси на дървен знак на стена, врата, порта, оградата и прозорец.Отделете една минута, за да направите вашия дом по-топъл и елегантен. ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дом, кухня, градина, двор, веранда, фермерска къща, хижа, вила, плажа, пране, магазин, кафене, ресторант и бар. ✔【Най-добрият подарък】 : Не само най-добрият подарък за мама, татко, приятелите, децата и тези, които обичаш.Но също така това е една чудесна идея за housewarming, рожден ден, годишнина, сватба, Коледа и там, където се нуждаят от любов.Материал : Дървена табела е изработена от висококачествен дървен материал, който е лек, без мирис и достатъчно устойчив за продължителна употреба, отвътре и отвън на помещенията.Размер : Дървена табела има четири вида размери по избор : 6x6 инча (15x15 см), 8х8 инча (20x20 см.

Основни характеристики

Избор на клиенти