0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Рампи за по-големи Кучета Suv, Преносим, Лесен Рампа за домашни любимци за мека мебел, Легла, Телескопична Рампа за кучета и Котки за малки Кучета, Ван, Стълбище, Външн?

Рампи за по-големи Кучета Suv, Преносим, Лесен Рампа за домашни любимци за мека мебел, Легла, Телескопична Рампа за кучета и Котки

BGN 2.33
Налично

Наличност

Този продукт е подержанным, а не нов продуктНа рампата има малки драскотини и външна кутия леко е повредена, но това не влияе на нормалното използване.Ако искате да върнете продукт, ще трябва сам да заплати разходите за доставка.За да се избегнат ненужни загуби, моля, потвърдете това, преди да закупят. 【СИГУРНОСТ до 64, широчина 16. Просто разгънете и поставете върху превозното средство / повърхност за употреба.Благодарение на леката конструкция рампа за домашни любимци може да се използва навсякъде, където е необходимо. 【ЛЕКА телескопична рампа】 Изработени от висококачествен полипропилен и алуминий, този сгъваема рампа е здрав, но същевременно лек за лесно съхранение или транспортиране.Лека телескопична конструкция за удобно пренасяне и съхранение. 【НЕ се плъзга】 разбърква се и среща пътна стълба в тандем с алуминиеви странични парапет, защищающими от падане, като предоставя на вашето пушистому приятел оптимално сцепление при мокри или сухи условия.Устойчиви на хлъзгане и приятна текстурирани повърхност от костите ще помогнат на вашия домашен любимец да сте в безопасност при изкачване или спускане. 【СЪОБЩЕНИЕ на РЪКАТА си】 Си дни неудобна натоварване и вдигане на вашето куче е забравен.

Основни характеристики

Избор на клиенти