0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
【Комплект от 2 】 Универсално дистанционно управление за дистанционно управление LG TV, съвместим с всички модели на марката LG, дистанционно управление, телевизор с ?

【Комплект от 2 】 Универсално дистанционно управление за дистанционно управление LG TV, съвместим с всички модели на марката LG,

BGN 2.67
Налично

Наличност

【СПЕЦИФИКАЦИЯ на телевизора】 дистанционно управление са подходящи само за всички телевизори на LGУниверсална подмяна обновена версия на дистанционното управление AKB75095307, съвместим с всички телевизори LG Smart LCD LED HDTV UHD OLED 3 D, 4 K. 【Високо качество】 Нашия дистанционно управление е подобрена, за да осигури по-голямо разстояние на предаване (35 фута) и по-бързо време за реакция. Корпуса на дистанционното управление е изработен от материал ABS, който е устойчив на падане и не е специфична миризма. 【ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Универсално дистанционно Loutoc за телевизор на LG е снабден с бутони за бърз достъп Netflix и за допълнително удобство.Той е идеален за подмяна на стария или повредени дистанционно управление за телевизор LG дистанционно управление Loutoc. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Използването на дистанционното управление не може да бъде по-лесно, тъй като няма никакво програмиране или настройка не се изисква.Просто да поставите 2 батерии тип * ААА, и устройството е готово за работа! (⚠ батерии в комплекта не са включени). 【Следпродажбено обслужване】 Нашия дистанционното управление се предлага с неограничен период за връщане в рамките на 30 дни.

Основни характеристики

Избор на клиенти