0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Ogrish [2 + 2] Защитен слой от закалено стъкло за Motorola Moto Z4 със защита на обектива на камерата - Защита от пръстови отпечатъци, драскотини, отчетливи изображения с висока ?

Ogrish [2 + 2] Защитен слой от закалено стъкло за Motorola Moto Z4 със защита на обектива на камерата - Защита от пръстови отпечатъци,

BGN 3.33
Налично

Наличност

【Комбинирана защита】-Специално разработен за Motorola Moto Z4, оборудван с 2 пакет протектори, изработени от закалено стъкло и 2 пакет протектори за обектив на камерата; Идеално предпазва вашия телефон във всички аспекти 【Защита от пръстови отпечатъци】-Покритие от хидрофобни и олеофобных прозрачни слоеве предпазва екрана от пот и остатъци от масло с пръстови отпечатъци, запазвайки го безупречно през целия ден. 【Небьющееся стъкло】 -Този продукт е изработен от ултра силна военна взривозащитен стъкло 9 H с увеличаване на ръбове, което гарантира защита на всеки ъгъл на екрана. 【HD Clarify】-Как Gorilla Glass, така и защитно фолио за обектива на камерата с HD clarify, ультратонкая, чувствителна на допир, осигуряваща удобство на използване. 【Specialty】 - Защита от пълно покритие на екрана (с изключение на ръбовете).Защитно фолио обхваща целия дисплей, но и за подобряване на съвместимостта с повечето сгради закалено стъкло, предназначено за максимално покритие на ръба на телефона, не ще се затвори целия екран на телефона.

Основни характеристики

Избор на клиенти