0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
MZD8391 СВЕТОМУЗЫКАЛЬНАЯ Картичка за Деня на Майката, 3D Хартиени Изскачащи Картички, Картичка с Майка си Ден за мама, Поздравителна Картичка във формата на Цвете за же?

MZD8391 СВЕТОМУЗЫКАЛЬНАЯ Картичка за Деня на Майката, 3D Хартиени Изскачащи Картички, Картичка с Майка си Ден за мама, Поздравителна

BGN 6.53
Налично

Наличност

3 D изскачащ прозорец с вещ интериор, хубава музика и разноцветни led светлини : след като го отворите, вие ще бъдете изумени, колко е нежна тази картичка за деня на майката! появи 3d изскачащи рози, цветя, богато украсени букви "най-добрата майка", скрити многоцветни светодиоди автоматично танцуват под красивата инструментална песенСверхпрочная и добре направена, вашата любов може да продължи дълго : Добре направена дебела цветна картичка + ярки цветни светодиоди, ако поставя картичка на нивото на очите, ще бъде в състояние наистина да се оцени и ще видите надпис с 3 D ефект "най-добрата майка".С 1 * празна карта на желанията и 1 * плик, подготвени за изпращане : На пощенска картичка е достатъчно места, за да изразят своите мисли и желания или да пишат на своите думи върху чисти картички желания. идва с плик, който е готов за изпращане веднага.Най-добрата мама на света, изпълва сърцето си с любов : тя си спомня, когато поща беше пълна с написани на ръка писма от любимите. изненадайте я още веднъж тази красиво оформена пощенска картичка, която ще се превърне в идеален подарък за вашата майка, съпруга, баба си или дъщеря си в деня на майката, рожден ден, годишнина или за всеки повод, по който ти искаш да изразят любовта си.

Основни характеристики

Избор на клиенти