0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Покани, Картички за рожден ден, за тийнейджърите, Парти с боя за равенство, Покана за парти за момичета и момчета, Честване на партита за деца, Персонални 20 Картички ?

Покани, Картички за рожден ден, за тийнейджърите, Парти с боя за равенство, Покана за парти за момичета и момчета, Честване на партита

BGN 1.67
Налично

Наличност

【Размери】: Размери на всеки покани 4 "W x 6 "Д, идеален размер за деца и юношиИма достатъчно място, за да можете да попълните информация. 【Брой】: Включва 20 картички и 20 подходящите пликове.Поканете приятелите и семейството си с помощта на тези красиви покани картички и подредете една незабравима парти!. 【Материал】 : Тези картички са изработени от висококачествена плътна картонена маса, по-дебели и удобни за писане; поставка за размазыванию и дълготрайни. 【Дизайн】:Покани картички за партита са с индивидуален дизайн.Това е идеалният празничен комплект за любимите си.Пощенски картички, отпечатани в ярки цветове.Пощенски картички, отпечатани в ярки цветове, и всяка покана е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина и включва 20 картички и 20 еднакви пликове.Тези картички са изработени от висококачествена плътна картонена маса, на която лесно да се пише; тя е устойчива на петна и трайна.В нея достатъчно място, за да можете да попълните тази информация.Идеален за деца и юноши, поканете приятели и семейството си с тези красиви покани за една незабравима парти!.

Основни характеристики

Избор на клиенти