0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
5 БР. Преносими Маши За коса С Бретон, Маши, От Найлон Марганцевой Стомана Скоба За Подстригване, Маши за коса С Въздушна Бретон, Прост Инструмент За Управление на Фо?

5 БР. Преносими Маши За коса С Бретон, Маши, От Найлон Марганцевой Стомана Скоба За Подстригване, Маши за коса С Въздушна Бретон,

BGN 0.67
Налично

Наличност

【Предпоставка включва 】 : 5 бр (синьо), Размер : 8 см * 2,5 см (3,15 инча * 0,98 инча). 【Отлични материали】 : Скоба за корените коса от пластмаса осигурява продължителна употреба и лесни за почистване и за повторна употреба.Като перфектен подарък за себе си или приятелите. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 лекота на работа, външен стяга здраво захванати. лесно е да даде форма челке, косата са приложени към валику, който позволява бързо завить бретон.Независимо от това, как вие сте го удари, тя не ще се счупи и няма да навреди на косата. 【Е подходящ за всички】 Подходящ за всички типове коса и придава на косата си най-добрата способност да се ангажира. Маша ще изглежда модерен, независимо от начина, по който го избере, не ще и не ще навреди на косата. 【Бързо завивка】 не е нужно да отидете на фризьор, за да направи красива модерна прическа. внимателно закрепете я, оформете косата си, подуйте сешоар, и тогава естествена прическа може да бъде завършена. 【Предпоставка включва 】 : 5 бр. (синьо), Размер : 8 см * 2,5 см (3,15 инча * 0,98 инча). 【Отлични материали】 : Скоба за корените коса от пластмаса осигурява продължителна употреба и лесни за почистване и за повторна употреба.Като перфектен подарък за себе си или приятелите. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 лекота на работа, външен стяга здраво захванати. лесно е да даде форма челке, косата са приложени към валику, който позволява бързо завить бретон.

Основни характеристики

Избор на клиенти