0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Swaloo Водоустойчив Мини-Вибратор-куршум, Вибратор за точката G, Вибратор за клитора -с 10 Режима, Вибриращ Стимулатор на зърната, перфектно подходящ за игри Соло и двой?

Swaloo Водоустойчив Мини-Вибратор-куршум, Вибратор за точката G, Вибратор за клитора -с 10 Режима, Вибриращ Стимулатор на зърната,

BGN 0.67
Налично

Наличност

? Мини размер и супермощный - да не въвежда в заблуждение мини размер, мощ, която той съдържа, е също не по-малко от всяка друга, която сте използвали предиРеволюционна система микроэнергетики прави този пальчиковый вибратор подходящ за носене със себе си. ? Актуализирана версия - с 2-инчов текстурирани винт за прецизно докосване до своята най-скрита " гореща точка!Формата му е много естествен начин повтаря на формата на пръста, което го прави много удобен за използване. ?Този пальчиковый вибратор е с гладка силиконови облицовки, който се побира върху всеки пръст.Изработен е от висококачествен силикон. премиум-клас и е с много гладка повърхност.Напълно безопасни, дори за кожата. ? Водоустойчив дизайн - Благодарение на водонепроницаемому дизайн можете да добавите много вълнение във вашия душ или вана.Почистване - това е лесно, просто използвайте мек сапун и топла вода, за да е вашата играчка отново да изглежда като чисто нов, тъй като по магия. ? Гаранция за удовлетвореност - Ние сме специализирани в средства за лична хигиена, ако сте нещо, недоволни, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим услуга своевременното връщане. ? Мини размер и супермощный - да не въвежда в заблуждение мини размер, мощ, която той съдържа, е също не по-малко от всяка друга, която сте използвали преди.Революционна система микроэнергетики прави този пальчиковый вибратор подходящ за носене със себе си. ? Актуализирана версия - с 2-инчов текстурирани винт за прецизно докосване до своята най-скрита " гореща точка!Формата му е много естествен начин повтаря на формата на пръста, което го прави много удобен за използване. ?Този пальчиковый вибратор е с гладка силиконови облицовки, който се побира върху всеки пръст.Изработен е от висококачествен силикон. премиум-клас и е с много гладка повърхност.Напълно безопасни, дори за кожата. ? Водоустойчив дизайн - Благодарение на водонепроницаемому дизайн можете да добавите много вълнение във вашия душ или вана.Почистване - това е лесно, просто използвайте мек сапун и топла вода, за да е вашата играчка отново да изглежда като чисто нов, тъй като по магия. ? Гаранция за удовлетвореност - Ние сме специализирани в средства за лична хигиена, ако сте нещо, недоволни, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим услуга своевременното връщане.

Основни характеристики

Избор на клиенти