0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Буркани за подправки С Капаци, 5/10/15/20 БР. Буркани за подправки, Шейкър за сол и Пипер, на Банката за Подправки, Органайзер за подправки, Пластмасови Подправка за барб?

Буркани за подправки С Капаци, 5/10/15/20 БР. Буркани за подправки, Шейкър за сол и Пипер, на Банката за Подправки, Органайзер за

BGN 2.33
Налично

Наличност

Тип : Инструменти за приготвяне на билки и ПодправкиИнструменти за билки и подправки Тип : Шейкъри за подправки и чушки. Материал : Пластмаса.Функция 1 : Опазване На Околната Среда.Функция 2 : Зареден.Функция 3 : Буркани за подправки.Функция 4 : органайзер за подправки.Функция 5 : комплект кутии за подправки.Функция 6 : Кухненска поставка за подправки.Функция 7 : Сахарница.Тип : Инструменти за приготвяне на билки и Подправки.Инструменти за билки и подправки Тип : Шейкъри за подправки и чушки. Материал : Пластмаса.Функция 1 : Опазване На Околната Среда.Функция 2 : Зареден.Функция 3 : Буркани за подправки.Функция 4 : органайзер за подправки.Функция 5 : комплект кутии за подправки.Функция 6 : Кухненска поставка за подправки.Функция 7 : Сахарница.Подробна информация за продукта : Безопасен материал, хранително-вкусовата полипропилен, производство по стандарта FDA, без бисфенол А, безопасни и екологично чисти Тези мини-банките имат много приложения, като например спомени за партита, стоки за бродерия или офис, декоративни проекти или домашни екстри.Идеален за съхранение на сушени подправки, сол, пипер, подправки, смеси от билки, прах, пайети, соли за вана, занаяти и още много други.

Основни характеристики

Избор на клиенти