0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Кутия за съхранение на душата [2 1] Полк за душ в банята на Стая Залепваща кутия за душата, Без тренировки Полк за душ от неръждаема стомана голям размер, в банята - 23 с?

Кутия за съхранение на душата [2 1] Полк за душ в банята на Стая Залепваща кутия за душата, Без тренировки Полк за душ от неръждаема

BGN 12.60
Налично

Наличност

? Висока носеща способност и бърз дренаж - Фантастичен лепило, не оставляющий следи, прави рафт много здрава и служи дългоКонструкция с отворено дъно осигурява бърз дренаж и изсушаване на елементи, което го прави идеален избор за домашно съхранение. ? ЛЕСНА инсталация, без да се повреди - прозрачно лепило, не оставляющий следи, по-трайни, отколкото в издънка, не се налага пробиване на отвори и увреждане на стените.Допълнителни подвижни куки, можете да ги поставите навсякъде и по всяко време. ? ЗДРАВ - Този органайзер за баня е изработен от неръждаема стомана 304, която е различна цветостойкостью, устойчиви на драскане и трайност.Гладката повърхност не поцарапает вас и няма да навреди на предмети. ? Спестяване на пространство - тази подвесная кошница ще ви помогне да съхранява стоки от първа необходимост, чудесно за баня, тоалетна, кухня, дамска стая, и т. Направете дома си по-чист.Кутия за съхранение с голям капацитет осигурява достатъчно място за съхранение на вещи.И дълбока кошница може да се предотврати падането на предмети.Кутия за съхранение на душата [2 1] Полк за душ в банята на Стая Залепваща Кутия за душата, Без тренировки Полк за душ от неръждаема стомана голям размер, в банята-23cm.Name : рафтове за съхранение в банята Начин на инсталация : тип като всмукване на стена Цвят : [23 см] черен, бял Брой на слоевете : 2 Материал : желязо Описание на продукта ? Висока носеща способност и бърз дренаж - Фантастичен лепило, не оставляющий следи, прави рафт много здрава и служи дълго.Конструкция с отворено дъно осигурява бърз дренаж и изсушаване на елементи, което го прави идеален избор за домашно съхранение.

Основни характеристики

Избор на клиенти