0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
npkgvia 8 бр. Водоустойчива Цветна течна очна линия, набор от цветни моливи за очна линия на очите, ярко-розов, червен, черен, син, течна очна линия, крилат очна линия, фор?

npkgvia 8 бр. Водоустойчива Цветна течна очна линия, набор от цветни моливи за очна линия на очите, ярко-розов, червен, черен, син,

BGN 6.66
Налично

Наличност

【Гаранция за качество】 Ако нашите цветен молив за очи срещнете някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим задоволително следпродажбено обслужване 【- Добри дръжки за течна очна линия】 Върха на писалката за течна очна линия и има плавни линии, осигурява 8 вида ярки цветове.Той може да предостави доказателство, ослепителни цветове, които ще Ви помогнат лесно да се създаде един модерен грим и да демонстрират Най-обворожительное женски чар. 【Лесна употреба и отстраняване на】 Върха на течна очна линия е много мек и позволява лесно, точно и плавно да нанесе точния грим.Лесно може да се премахне с помощта на средства за отстраняване на грим. 【Водоустойчив и защитен от пот】 Мека натурална формула и бързо изсъхване, водоустойчив, потеющий и лесен грим, отлична устойчивост на грим, фланец дизайн за по-дълъг период на употреба.Съвети : Моля, не пръскайте в очите незабавно след употреба, изчакайте 2-3 минути, докато изсъхнат, след което носите през целия ден. 【Идеална за опаковане и подходящи за много случаи】 Набор от течна очна линия е перфектна опаковка.Подходящ за пазаруване, спорт, плуване, танцови партита, сватби и събития.Може да бъде подарено на нея, на майка си, момиче, жена като уникален подарък.

Основни характеристики

Избор на клиенти