0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Преносим адаптер за бормашини с ножничным домкратом за IJA001, съвместим с ударните гаечен ключ 1/2 инча и с гаечен ключ 13/16 инча или силови дрелями, използвани за автом?

Преносим адаптер за бормашини с ножничным домкратом за IJA001, съвместим с ударните гаечен ключ 1/2 инча и с гаечен ключ 13/16 инча

BGN 7.34
Налично

Наличност

Съдържание на пакета : 1/2 "времето/ударни бормашини/храповик или стандарт на гнездото за устройство, 13/16 "гаечен ключ/железен лост или гнездо или лесно да добавите адаптер на половин инч към всяка бормашиниЗамяна на : IJA001. Забележка : Този продукт е резервен детайл.Моля, уверете се, че снимките съвпадат с това, което искате.Ако не, моля, не купете го, дори и ако вашият модел е описан в списъка!.Този адаптер улеснява използването на вашия домкрата за ножици, когато тя се използва с гаечными ключове, особено с дрелью или ударните ключ.Лесен за инсталиране, но все пак се препоръчва да се използва от професионалисти.Всеки продукт преминава проверка на качеството преди изпращане от завода. Замяна на номер IJA001 съдържание на Пакета : за 1/2 "задвижващи/ударни дрелей/храповика или стандартни двигателни гнезда. за 13/16"на гаечен ключ/гуми променя или гнезда или лесно въведете полудюймовый адаптер към всеки бормашини. Забележка : Тази бормашина с ножничным домкратом не е с оригинални детайли, споменаване на имена на марки и съответния означаване на модел по-горе приведени само с цел демонстрация на оперативна съвместимост.Моля, проверете номер на продукта, съответстващ на информацията служи само за справка.

Основни характеристики

Избор на клиенти