0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Бутилка за Хранене на котенцата doder, Безопасен контрол, Определени за Точна Смяна на Биберони за Хранене на Новородени Котенца за Зайци (Жълт)

Бутилка за Хранене на котенцата doder, Безопасен контрол, Определени за Точна Смяна на Биберони за Хранене на Новородени Котенца

BGN 7.25
Налично

Наличност

С кутия за съхранение : Комплекти PET бутилки отговарят на най-чист прах и грязезащитному кутия за съхранениеПрактичен и удобен.Лесна подмяна : четири спринцовка могат да бъдат адаптирани към всеки тип биберони и заменени, ако е необходимо.Дръжте го на чисто : преди хранене домашен любимец от шише цялата съдове трябва да се измиват и се изсушават.Поддържайте чистотата по време на хранене.Няколко опции на скалата : Бутилка Cat bottle има няколко опции на скалата, а скалата на бутилки лесно да се види от пръв поглед.Хранене от шише : Pet бутилка е предназначена за хранене от шише, може да се регулира лесно разход и може да се регулира количеството лекарство, което служи на своя господар. Хранене от шише : Pet бутилка е предназначена за хранене от шише, може да се регулира лесно разход и може да се контролира количеството лекарство, което служи на своя господар. Лесна подмяна : четири спринцовка могат да бъдат адаптирани към всеки тип биберони и могат да бъдат заменени, ако е необходимо. Няколко опции на скалата : Бутилка Cat bottle има няколко опции на скалата, а скалата на бутилки лесно да се види от пръв поглед. Дръжте го на чисто : преди хранене домашен любимец от шише цялата съдове трябва да се измиват и се изсушават.

Основни характеристики

Item Type:
Pet Bottle Kits
Material:
PVC, Silicone
Packing List:
4 x Drug Feeder :
4 x Silicone Head :
1 x Graduated Cup :
1 x Milk Bottle :

Избор на клиенти